УКРАДОХА НИ
5 posters
Страница 1 от 1
УКРАДОХА НИ
Днеска се натъкнах на новоизлюпил се Yu-Gi-Oh форум.
който е копирал някои от банерите, темите и идеите от нашия форум, това значи че създателя на този скалъпен форум
е потребител на FFA ако някои от вас знае на кой е тоя форум или му е била изпратена покана за регистрация в нов форум
да ми съобщи незабавно. не съм против да се правят нови форуми но няма да толерирам някой да ме копира
и да се възползва от моя труд на готово.
който е копирал някои от банерите, темите и идеите от нашия форум, това значи че създателя на този скалъпен форум
е потребител на FFA ако някои от вас знае на кой е тоя форум или му е била изпратена покана за регистрация в нов форум
да ми съобщи незабавно. не съм против да се правят нови форуми но няма да толерирам някой да ме копира
и да се възползва от моя труд на готово.
DarK KinG- С-Турнири : 9
Брой мнения : 895
Възраст : 30
Местожителство : The Kingdom Of Darkness
Re: УКРАДОХА НИ
Непременно ще кажа ако чуя нещо за този форум.
Не е хубаво да се крадат теми и идеи на готово [You must be registered and logged in to see this image.]
Не е хубаво да се крадат теми и идеи на готово [You must be registered and logged in to see this image.]
YUGIOHoDESTROYER- С-Турнири : 0
Брой мнения : 84
Местожителство : Svishtov
е ся кво ще правиме ??
DARK WORLD- С-Турнири : 0
Брой мнения : 269
Местожителство : кържали
Защо на всяка тема трябва да пишете по 100 пъти не мога да разбера стига сте спамили вече...
Човека е писал в темата за информация а не за да я оспамите с 10000 мнения..
Човека е писал в темата за информация а не за да я оспамите с 10000 мнения..
Koceto- С-Турнири : 1
Брой мнения : 92
Възраст : 26
Местожителство : У дома
Коце много си прав .. но за онзи който е копнал банерите на сайта или нещо друго лично аз съм копирал от един цс сайт защото не разбирам от ткива работи (сайтове, майтове) и така .
Просто искам да кажа че е нямал идея затова дарк не му се сърди или нещо подобно :P
Просто искам да кажа че е нямал идея затова дарк не му се сърди или нещо подобно :P
senkatawe- С-Турнири : 0
Брой мнения : 7
Възраст : 25
Местожителство : Пловдив
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите